Oportunități de Training

Curs de transformare digitală (Universitatea din Virginia)

Cursul de transformare digitală al Universității din Virginia, disponibil la Coursera, oferă o explorare minuțioasă a principiilor și strategiilor fundamentale ale transformării digitale. Conceput pentru începători, cursul se întinde pe aproximativ 14 de ore, răspândit în 4 de module structurate, imerând participanții pe o traiectorie de învățare structurată care dezvăluie instigiile strategiei digitale.

Defalcarea modulului

Explorați cursul prin intermediul a patru module distincte, fiecare conceput cu atenție pentru a vă dezvolta expertiza în domeniul transformării digitale:

  • Modul în care evoluează tehnologia: Înțelegerea impactului progreselor tehnologice asupra mediului de afaceri. Explorarea ritmului schimbărilor și a imperativelor rezultate pentru întreprinderi.
  • Mecanismul de întrerupere: Descoperiți mecanismele care stau la baza perturbărilor tehnologice și învățați strategii pentru gestionarea și navigarea eficace a acestor perturbări într-un context de afaceri.
  • Tendințe digitale anterioare și viitoare: Obținerea de informații cu privire la tendințele digitale istorice și la previziunile viitoare. Dobândirea cunoștințelor necesare pentru a se adapta și a prospera într-un mediu digital în continuă schimbare.
  • Calea către transformarea digitală: Parcurgeți cadrul de transformare digitală brevetat al BCG. Să învețe să identifice și să digitalizeze domenii-cheie, cum ar fi strategia, procesele de bază și tehnologia în cadrul unei organizații.

Takeaways cheie

După finalizarea cu succes a cursului, participanții vor deține competențele și cunoștințele necesare pentru:

  • Înțelegerea aspectelor economice fundamentale ale inovării, tehnologiei și perturbărilor pieței.
  • Să evalueze avantajele și dezavantajele tehnologiilor digitale actuale care determină progrese.
  • Aplicarea cadrului de transformare digitală al BCG ca ghid practic pentru o digitalizare organizațională eficace.

Evaluare și certificare

Pe tot parcursul cursului, participanții se vor implica în 9 de chestionare și 4 evaluări pentru a evalua înțelegerea și progresul lor. Ghidat de cadrul propriu al BCG, veți obține o foaie de parcurs cuprinzătoare pentru a digitaliza în mod eficace organizația dumneavoastră. Descoperiți domenii critice, cum ar fi strategia, procesele de bază și tehnologia.

Cei care finalizează cu succes cursul vor primi un certificat partajabil din partea Universității din Virginia, care le va verifica expertiza în ceea ce privește conceptele de transformare digitală.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Documente

Cele mai noi oportunități