Oportunități de Training

Curs electronic SUSTAGRI4.0 pe tema „Comercializarea digitală pentru agroîntreprinderile durabile”

SUSTAGRI4.0, o inițiativă Erasmus +, introduce în prezent un curs electronic specializat dedicat strategiilor de marketing digital adaptate pentru întreprinderile agroalimentare durabile. Programul cuprinzător de formare este structurat în cinci module și acoperă subiecte precum durabilitatea, antreprenoriatul, digitalizarea și narațiunile.

Obiectivele cursului

Cursul electronic SUSTAGRI4.0 are patru obiective principale. În primul rând, scopul său este de a capacita fermierii locali și întreprinderile agricole durabile cu cunoștințe în domeniul marketingului și al brandingului online. Printre acestea se numără tehnicile digitale de marketing și narațiunile pentru conectarea cu clienții.

În al doilea rând, le oferă studenților din agricultură, fermierilor și întreprinderilor agricole o înțelegere profundă a Agriculture 4.0 și a digitalizării, permițându-le să utilizeze tehnologii avansate pentru practici durabile.

De asemenea, aceasta aduce beneficii antreprenorilor din sectorul alimentar, oferind informații cu privire la practicile durabile, inclusiv la tendințele de consum și la gestionarea impactului asupra mediului.

În cele din urmă, cursul sprijină formatorii din domeniul educației și formării profesionale (EFP) în ceea ce privește predarea competențelor digitale și de marketing studenților din agricultură, abordarea provocărilor din sectorul contemporan și pregătirea următoarei generații de profesioniști din domeniul agricol.

Module ale cursului

Cursul electronic este alcătuit din 5 module pe diferite teme, cu un total de 46 de lecții. Participanții pot alege module în funcție de interesele și nevoile lor, fără o ordine specială. Fiecare lecție durează aproximativ 10 minute și este disponibilă în limba engleză cu subtitrări în limbile spaniolă, greacă și italiană.

Primul modul privind durabilitatea este deja disponibil pentru vizualizare săptămânal. În fiecare zi de luni din săptămânile următoare, vor fi introduse noi module accesibile pentru vizionare:

Să deblocheze un viitor durabil prin adaptarea digitală la acest curs transformator. Alăturați-vă acum și cultivați succesul agroeconomic!

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 6 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități