Oportunități de Training

Curs online Agoria privind IA durabilă în întreprinderi

„Inteligența artificială durabilă în mediul de afaceri” este un curs online organizat de Agoria – federația belgiană a industriei tehnologice. Cursul vine după succesul cursului anterior al organizației „IA în afaceri” – o foaie de parcurs online interactivă pentru inteligența artificială pentru cei care nu au experiență în tehnologie. „IA durabilă în întreprinderi” este o inițiativă a Agoria, dezvoltată pentru și de către întreprinderi cu sprijinul Fondului social european (FSE) și al Agenției flamande pentru inovare și întreprinderi (Vlaio).

Subiecte de interes

„IA durabilă în întreprinderi” abordează impactul societal al inteligenței artificiale, oferind o imagine de ansamblu a diferitelor aspecte organizaționale, juridice și etice de care trebuie să se țină seama la punerea în aplicare a IA într-un context de afaceri. În plus, cursul abordează aspecte-cheie ale durabilității, cum ar fi etica, siguranța – și examinează căsuțele necesare pentru ca o aplicație IA să „bifeze” pentru a rămâne în conformitate cu obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU. Cursul este o bună introducere pentru personalul de conducere de nivel mediu și pentru angajații de la nivel de conducere, urmărind să sporească impactul pozitiv pe care întreprinderea lor îl are asupra societății prin utilizarea tehnologiei.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, participanții vor afla de ce utilizarea sporită a inteligenței artificiale în mediul de afaceri generează atât curiozitate, cât și entuziasm, dar și incertitudine. Aceștia vor fi în măsură să ofere exemple de impact pe care IA l-a avut asupra conținutului locurilor de muncă, a sarcinilor și a organizării muncii. Cu o mai bună înțelegere a elementelor juridice și societale legate de IA, acestea vor putea să enumere legislația în domeniu și să ofere exemple de aplicații IA sustenabile și orientate spre viitor.

Detalii suplimentare &Informații

Cursul se adresează profesioniștilor din domeniul afacerilor și cadrelor de conducere dintr-o varietate de sectoare: tehnologia informației (IT), resurse umane (HR), afaceri juridice, responsabilitatea socială a întreprinderilor, servicii pentru clienți, vânzări și marketing și altele. Aceasta este adecvată, de asemenea, pentru orice persoană interesată de explorarea IA și a durabilității prin orientarea către întreprinderi.

Nu sunt necesare cunoștințe prealabile pentru a urma acest curs. Acesta este gratuit și disponibil în limbile franceză, engleză și neerlandeză. Cursul poate fi finalizat în mai puțin de două ore.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități