Oportunități de Training

Curs online gratuit în materie de securitate cibernetică pentru întreprinderile mici

Cursul online gratuit în materie de securitate cibernetică pentru întreprinderile mici este lansat în cadrul Lunii europene a securității cibernetice 2021, o inițiativă comună a Comisiei Europene și a ENISA, Agenția Uniunii Europene pentru Securitate Cibernetică.

Organizat de SI-CERT, Centrul sloven de răspuns la incidente de securitate cibernetică, cursul este intitulat „Safe at the office” sau „varni v pisarni” în limba slovenă.

Obiectivele cursului

Scopul cursului este de a pune bazele securității informațiilor la locul de muncă. Destinat angajaților din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri), cursul gratuit oferă o serie de sfaturi practice cu privire la modalitățile de îmbunătățire a nivelului de securitate cibernetică în cadrul unei organizații. Acest lucru devine din ce în ce mai important, întrucât 50 % din atacurile cibernetice au loc în întreprinderi mai mici. În plus, cu cât o organizație este mai mică, cu atât este mai puțin probabil să investească în perfecționarea forței de muncă sau să dispună de măsurile necesare de securitate a rețelei pentru a preveni pierderea de date sau furtul de informații. Aceasta înseamnă că, adesea, angajații IMM-urilor nu dispun de formare în ceea ce privește cunoștințele și competențele de care au nevoie pentru a recunoaște, a detecta și a proteja operațiunile lor comerciale împotriva atacurilor cibernetice. Cursul sloven oferă o imagine de ansamblu a măsurilor și practicilor în materie de securitate cibernetică pe care angajații trebuie să le cunoască dacă doresc, iar datele clienților lor să fie sigure.

Detalii despre curs

Cursul este gratuit, accesibil tuturor și disponibil numai în limba slovenă. Este livrat în format video și constă în 4 module, fiecare modul abordând un post sau un rol specific. Cursul este în întregime autonom și poate fi urmat în orice moment, ceea ce îl face adecvat pentru formarea angajaților, deoarece materialul didactic poate fi adaptat la programe de lucru diferite.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități