Oportunități de Training

Cursul CYBEROPS ASSOCIATE al InfoAcademy

Cursul CyberOps Associate este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să-și dezvolte cariera în securitatea cibernetică. Acest curs oferă cunoștințe esențiale despre sistemele de operare Windows și Linux, infrastructura rețelelor de calculatoare, tipuri de atacuri cibernetice, alerte de securitate și modalități de a răspunde la acestea.

Chiar dacă nu ai experiență în securitatea cibernetică, acest curs este potrivit pentru tine. Beneficiezi de o pregătire teoretică și practică, iar la final vei fi pregătit să devii un analist în securitate. Veți învăța cum să descoperiți și să neutralizați amenințări cibernetice pe sisteme Windows și Linux, dobândind experiență practică prin exerciții special concepute de instructorii calificați.

Într-o eră în care numărul dispozitivelor conectate la internet crește rapid, specialiștii în securitatea cibernetică au o misiune esențială. Acest curs vă pregătește pentru a face față provocărilor tehnologice, explicându-vă:

  • Cum să configurați mașini virtuale pentru a crea un mediu sigur pentru analiza amenințărilor cibernetice.
  • Rolul analistului de securitate în cadrul unei companii.
  • Caracteristicile sistemelor de operare Windows și Linux.
  • Funcționarea protocoalelor și serviciilor de rețea.
  • Caracteristicile infrastructurii de rețea.
  • Cum să clasificați diferite tipuri de atacuri cibernetice.
  • Evaluarea alertelor de securitate din rețea.
  • Aplicarea modelelor de răspuns la incidente pentru a gestiona incidentele de securitate în rețea.

Cursul CyberOps Associate se desfășoară online, cu instructori certificați, în limba română. Clasele au în medie 15-20 de studenți pentru a asigura o relație profesor-student eficientă. Cursul este structurat în 13 ședințe, cu exerciții practice, examene și proiecte pentru a vă ajuta să dobândiți experiență. Documentația este disponibilă online în limba engleză, iar exercițiile sunt special concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți conceptele învățate.

La finalul cursului, veți obține o certificare eliberată de Cisco Netacad, care atestă că ați absolvit cursul CyberOps Associate și că dețineți cunoștințele necesare. Aceste cunoștințe vă permit să susțineți examenul pentru certificarea internațională CyberOps Associate, consolidându-vă cariera în securitatea cibernetică.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 6 luni
Documente

Cele mai noi oportunități