Oportunități de Training

Cursuri de formare EDMO

EDMO (Observatorul european al mass-mediei digitale) își propune să ofere periodic module de formare de o zi, rezidențiale sau online, privind înțelegerea și combaterea dezinformării online. Metoda de formare multidisciplinară și interdisciplinară utilizată de EDMO este concepută pentru a răspunde celor mai presante nevoi de formare, precum și celor mai recente tendințe în domeniul dezinformării și al verificării faptelor.

EDMO intenționează să își adapteze programele de formare la natura în continuă schimbare a dezinformării și la nevoile de formare ale diverșilor actori din domeniul informării și al mass-mediei, integrând cunoștințele academice cu cursuri practice și orientate spre soluții.

Observatorul gestionează o platformă online securizată care sprijină analiza academică a campaniilor de dezinformare și furnizează informații publice pentru a sensibiliza publicul cu privire la dezinformare.

Cursuri de formare viitoare și anterioare

Ultimul modul de formare furnizat de EDMO a fost în martie 2022 pe tema „Evaluarea impactului inițiativelor de alfabetizare mediatică”. Modulul de formare a vizat în principal practicienii din domeniul educației în domeniul mass-mediei care sunt interesați să afle mai multe despre tehnicile de monitorizare și evaluare pentru a evalua impactul intervențiilor lor de alfabetizare mediatică.

EDMO organizează, de asemenea, seminare online și reuniuni față în față cu privire la funcțiile și instrumentele platformei online securizate EDMO.

EDMO lansează periodic noi module de formare privind combaterea dezinformării online. Consultați această pagină pentru a descoperi viitoarele cursuri de formare și pentru a vă înscrie!

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Modul de program
Mediu de lucru

Mixtă
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități