Oportunități de Training

Cursuri gratuite de securitate cibernetică organizate de Cylander pentru toți – TRADUCERE

Cylander recunoaște că este important ca educația în materie de securitate cibernetică să fie accesibilă tuturor, indiferent de mediul din care provin sau de expertiza lor. Cu o misiune de democratizare a cunoștințelor în materie de securitate cibernetică, Cylander oferă o gamă largă de cursuri gratuite care se adresează cursanților la diferite niveluri de calificare.

Învățare practică, accesibilă tuturor

Cylander crede în eliminarea barierelor, începând cu limba. Cursurile lor sunt concepute cu un limbaj simplu, astfel încât chiar și conceptele cele mai complexe să fie inteligibile. Pentru a răspunde diferitelor preferințe de învățare, Cylander oferă conținut prin materiale video, infografice și ghiduri scrise. Barierele lingvistice sunt diminuate și mai mult, pe măsură ce Cylander se străduiește să își furnizeze materialele în diferite limbi, ceea ce face ca educația în materie de securitate cibernetică să fie un efort cu adevărat global.

Adaptat la provocările cu care se confruntă realitatea

Impulsul Cylander se potrivește cu cele mai recente tendințe și amenințări în materie de securitate cibernetică. Păstrând un deget pe impulsul digital, ele încurcă cursuri care abordează provocările cu care ne confruntăm zilnic. Fie că protejează activele digitale ale unei întreprinderi mici, fie că asigură prezența personală online, cursurile Cylander oferă informații practice care pot fi aplicate imediat.

Explorare interactivă pentru o mai bună înțelegere

Învățarea statică aparține trecutului. Cursurile lui Cylander se întrepătrund cu interactivitatea – de la quiz-uri care pun la încercare înțelegerea, până la laboratoare practice care transformă teoria în practică. Această abordare dinamică nu doar îmbunătățește înțelegerea; aceasta conferă competențe concrete în materie de securitate cibernetică. Absolvenții sunt abilitați să identifice și să contracareze amenințările cibernetice, astfel încât aceștia să devină santinele domeniilor lor digitale.

Profiluri de formare adaptate

Platforma de formare a Cylander oferă profiluri specializate pentru a răspunde unei varietăți de nevoi de învățare:

  • Dezvoltarea în condiții de siguranță: Pentru dezvoltatorii care urmăresc să construiască aplicații sigure, acest profil îi înzestrează cu competențele necesare pentru a crea coduri solide și a consolida securitatea software-ului.
  • Hacking Web &API: Ideal pentru pentesterii și dezvoltatorii de securitate, acest profil abordează vulnerabilitățile web și API, capacitând profesioniștii să identifice și să abordeze punctele slabe.
  • Infra &Ops: Orientat către operațiuni și către personalul de infrastructură, acest profil îi instruiește cu privire la întărirea serverelor și la cele mai bune practici din industrie, sporind securitatea generală a sistemului.
  • OWASP: Conceput atât pentru pentesteri de securitate, cât și pentru dezvoltatori, acest profil oferă cunoștințe cuprinzătoare cu privire la proiectele și instrumentele OWASP, esențiale pentru evaluarea și consolidarea securității aplicațiilor.
Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități