Oportunități de Training

Cursuri ICDL Europe pentru forța de muncă

ICDL Europe este o organizație internațională ce are drept obiectiv ridicarea stardardelor de muncă în domeniul ICT. Cu o rețea internațională ce acoperă peste o sută de țări, ICDL Europe dispune de experiența și conectivitatea necesară pentru a furniza cursuri de calitate, adaptate pieței locale din Europa.

Unul dintre programele oferite este ICDL Workforce, creat după principiul încurajării candidaților către o folosire eficientă a tehnologiei și având ca obiectiv progresul profesional chiar și după terminarea cursurilor.

Primul modul ICDL Workforce se adresează începătorilor, pornește de la conceptele de bază legate de documente esențiale aplicațiilor pentru un job în ICT: documente, fișe Excel, prezentări. Acest modul nu se oprește aici, oferind și training pentru introducerea de date și păstrarea documentului în stare de funcționare, ca și orientând studenții către tipurile de tehnologii care sunt sociate acestor documente, fișe sau prezentări.

Următorul modul din clasa Essential Skills se referă la conceptele necesare folosirii aplicațiilor de management, de rețele, de acces online și de comunicare online. Toate acestea sunt însoțite de informații referitoare la securitatea cibernetică, dar care sunt doritori de a continua explorarea cursurilor ITC și de a își perfecționa nivelul de performanță.

A doua clasă de cursuri, Office Applications, se orienteză în detaliu asupra documentelor, fișelor, prezentărilor, și oferă un modul suplimentar menit să inițieze participanții în abilitățile de lucru în echipă.

Clasa de cursuri Good Practice se orientează asupra cybersecurității, a colaborării online, a protejării datelor și asupra lucrului la distanță.

În România, certificare ICDL este furnizat de ECDL Romania.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 6 luni
Documente

Cele mai noi oportunități