Oportunități de Training

Cursuri IT bazate pe practică de la Newtech Academy

Cursurile Netwech Academy sunt autorizate de Ministerul Muncii și bazate pe cerințele pieței românești. Se oferă posibilitatea angjare după absolvirea cursurilor IT. La absolvirea cursurile se oferă un certificat în colaborare cu Wawiwa Tech training. Acestea sunt recunoscute la nivel internațional.

Cursurile sunt bazate pe aplicabilitatea în practică, intrându-se în lumea programării chiar de la prima lecție. Va fi creat un portofolieu alcătuit din teme și proiecte individuale sau în echipă. Acesta va ajuta cursanții să își găsească un loc de muncă adecvat, iar trainerii vor oferi consultanță în ce privește aderanța la cerințele industriei. Trainerii sunt disponibili și în afara orelor de curs, un lucru destul de importanat pentru cei ce vor să se angajeze rapid sau care au de depus aplicații în termene limită destul de restrictive.

Consultații gratuit sunt disponibile, fie online, fie telefonic.

Dintre cursurle disponibile pentru începutul anului 2024, cele mai căutate sunt Frontend Developer, Fullstack Developer sau Data Analyst. De asemenea, sunt disponibile cursuri SQL, Excel, Graphic designer UX, Scratch sau Python & Pygame.

Cursurile se adresează absolvenților de facultate, dar și celor care sunt deja activi în ITC. Un segment deseori neglijat este cel al freelancerilor, al antreprenorilor și al celor ce vor să se reprofileze. Companiile specializate în tehnologie care vor monitoriza evoluția cursanților și vor face eventual oferte de job sunt cunoscute internațional, dar și local: Intralinks, Qualitest, McCanna, Huawei, Orange, Banca Transilvania, MRM.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități