Oportunități de Training

Cursuri online Google pentru carieră sau pentru dezvoltarea propriei afaceri

Oferta Google este copleșitoare. Deși orientată în special pentru cei ce vor să dobândească rapid noțiuni fundamentale din domenii esențiale pentru folosirea ITC, cursurile fiind de durată de până la trei ore sau, cele mai aprofundate, între 11 și 40 de ore, oferta Google de cursuri și instrumente de lucru este aproape imposibil de ignorat.

Subiectele pe care se axează aceste cursuri pot fi sistematizate după perspectivă, anume cea a celui ce dorește o angajare (căutarea unui job, comunicare, productivitate), dar și celor care știu deja încotro se îndreaptă și vor să dovedescă angajatorilor că stăpânesc elemente fundamentale de design, marketing digital, codare și Ai, vânzări online, ba chaiar și extindere la nivel internațional. Toate aceste discipline sunt valabile și pentru cei ce doresc să își lanseze sau să își dezvolte propira afacere.

Un curs recomandat în mod special este securitatea afacerii online, domeniu independent ITC, dar și element fundamental pentru evitarea neplăcerilor cauzate de expunerea informațiilor legate de afacere prin legarea la internet.

Printre instrumentele necesare unei bune afaceri se numără Market Finder, care ajută la identificarea piețelor onlie, Profilul Companiei, care ajută la crearea unui profil personalizat al companiei și la prezența pe motoarele Google sau pe Google Maps sau Performance Max, care maximizează raza de acțiune prin acținarea de stocuri noi (ultima doar în engleză).

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități