Oportunități de Training

Deveniți consultant în materie de securitate cibernetică

Scopul sistemului de cursuri și certificare „Becoming a Security Consultant”, elaborat de CONCORDIA (Competența în materie de securitate cibernetică pentru cercetare și inovare), este de a le oferi cursanților competențele de care au nevoie pentru dezvoltare profesională în acest domeniu. Participanții pot susține examenul de certificare Concordia pentru a-și certifica competențele și pentru a începe o carieră în domeniul securității cibernetice. Acest curs este pentru oricine, interesat de acest domeniu, și se adresează angajaților din conducerea de nivel mediu, precum și directorilor de întreprinderi din întreaga Europă.

Programul este organizat în format mixt și este alcătuit din două părți: un curs online și un webinar față în față. Materialul didactic este structurat în jurul a 3 obiective principale de învățare, împărțite pe teme. Acestea includ:

  • Amenințări: abordarea actualizărilor privind amenințările existente și emergente la adresa securității cibernetice și oferirea unei înțelegeri a celor mai recente tendințe și riscuri online.
  • Tehnologie: pentru a dobândi cunoștințe cu privire la amenințările tehnologice specifice și pentru a învăța cum să le anticipeze și să le prevină.
  • Economie: pentru a înțelege elementele de bază ale economiei care stau la baza activităților și măsurilor de securitate cibernetică ale unei organizații sau întreprinderi și pentru a afla mai multe despre gestionarea riscurilor și securitatea informațiilor pentru a asigura reputația corporativă și a păstra clienții.

Cursul trasează cu succes o cale către o carieră de consultant în materie de securitate cibernetică – un rol emergent, căutat din ce în ce mai mult de o varietate de angajatori. Acesta este elaborat pe baza rezultatelor cercetării și adaptat competențelor și cunoștințelor necesare în acest domeniu. După finalizarea cu succes și promovarea examenului final, cursanții obțin un certificat pentru a dovedi competențele și cunoștințele specifice dezvoltate ca urmare a formării. Partea online a cursului este concepută pentru a acoperi conceptele teoretice pe care ar trebui să le cunoască un consultant în materie de securitate cibernetică (de la nivel scăzut la mediu). Acesta este structurat în 4 module (principiile de securitate cibernetică; Metode ofensive, metode defensive; Gestionarea riscurilor) și poate fi finalizată în 3-4 săptămâni, cu un timp mediu de studiu de 2-3 de ore pe săptămână.

Cursul este gratuit, iar următoarea intrare va începe în octombrie 2021.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități