Oportunități de Training

Digital Stack dezvoltă cursuri de IT gratuite pentru reconversie profesională în cadrul Atelierului de Șanse, un proiect realizat de Fundația Orange România

Digital Stack, un dezvoltator de cursuri personalizate de IT, este partenerul Orange Digital Center din 2023 și susține proiectul „Atelierul de Șanse” al Fundației Orange România. Această colaborare are drept scop facilitarea cursurilor gratuite de IT pentru cei care sunt interesați de o reconversie profesională în domeniul IT. Până în prezent, Digital Stack a oferit cursuri pentru „Atelierul de Șanse”, ajutând peste 240 de persoane care au fost selectate din peste 1300 de candidați.

Scopul principal al proiectului „Atelierul de Șanse” este să sprijine participanții în procesul de reconversie profesională, oferindu-le resurse și cursuri gratuite. Acest program oferă și alte oportunități pentru a ajuta participanții să își găsească un loc de muncă în industria IT, cum ar fi evenimente pentru a cunoaște angajatorii sau sesiuni pentru dezvoltarea abilităților de comunicare interpersonale.

Cursurile dezvoltate de Digital Stack acoperă o gamă largă de subiecte IT, precum programare, dezvoltare web, testare software manuală și altele. Aceste cursuri sunt concepute pentru a fi accesibile și a oferi cunoștințe solide în domeniul IT. Ele sunt dezvoltate și predate de experți din industria IT, membri ai comunității de traineri a Digital Stack. Acest parteneriat oferă o oportunitate valoroasă pentru cei care doresc să învețe de la profesioniști și să înceapă o carieră în domeniul IT.

Scopul final al colaborării dintre Digital Stack și Fundația Orange România este de a sprijini sute de oameni în procesul lor de reconversie profesională către industria IT în cursul anului 2023. Astfel, se oferă oportunitatea pentru cei care doresc să-și schimbe cariera sau să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul IT. Cursanții au acces la sesiuni de cunoaștere cu angajatori și recruiteri, sesiuni de pregătire pentru interviuri, dezvoltarea abilităților de comunicare, și multe alte resurse care să îi ajute să își găsească un loc de muncă în domeniul IT.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Documente

Cele mai noi oportunități