Oportunități de Training

ECDL pentru Școală

ICDL Europe este o organizație internațională ce are drept obiectiv ridicarea stardardelor de muncă în domeniul ICT. Cu o rețea internațională ce acoperă peste o sută de țări, ICDL Europe dispune de experiența și conectivitatea necesară pentru a furniza cursuri de calitate, adaptate pieței locale din Europa.

Unul dintre programele ICDL este ECDL pentru Școală, oferit de ECDL România. Programele de certificare ICDL sunt validate de mediul universitar și de experți în business din întraeaga lume. Ele sunt garantate prin Standarde de Asigurare a Calității din fiecare regiune, inclsiv România. Pe de altă parte, cursurile sunt adaptate resurselor și nevoilor locale și țin pasul cu progrsul tehnologic la nivel global. ICDL Europa a fost lansat în 2020 și preia experiența Fundției ECDL de mai bine de douăzeci și șase de ani.

ICDL poate fi oferit în orice școală din România, iar reprezentanța poate fi accesată aici.

În colaborare cu Ministerul Educației din România, ECDL pentru Școală a reușit să implementeze programe de investiții în modernizarea și dotarea școlilor cu echipamente ICT și a oferit cursuri pentru studenți și cadre didactice. În prezent peste două sute de licee din România beneficiază de suprotul ECDL și este în derulare asimilare programei ECDL cu programa școlară din învățământul preuniversitar.

Avantajul ECDL este că Permisul nu expiră, seria de înregistrare este unică și este recunioscut internațional.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe proiect
Tip training

Cu frecvență
Durata

Mai mulți ani
Documente

Cele mai noi oportunități