Oportunități de Training

EIT Digital disponibil pe Coursera

Ecosistemul de companii EIT Digital include corporații europene, IMM-uri, start-up-uri, universități și centre de cercetare care oferă studenților, cercetătorilor, entrepreneurilor și investitorilor acces la o bază largă de forță de muncă, oportunități de finanțare și sustenabilitate pentru companii.

Cei cinci piloni EIT Digital sunt Digital Tech, Digital Cities, Digital Industry, Digital Wellbeing și Digital Finance, iar obiectivul principal al acestora este creare unei Europe puternic digitalizte prin care să poată fi apărate principiile europene ale inclusivității, echității și sustenabilității sociale și profesionale.

EIT Digital pe cursera a lansat deja 44 de cursuri pentru trei zpecializări, iar numărul de cursanți a depășit 317 mii. Printre cursurile oferite se numără Development of Secure Embedded System, Privacy and Standardization, Value creation through Innovation, Software Architecture for the Internet of Things, Innovation & Entrpreneurship – From Basics to Open Innovation și multe altele.

Cursurile Eit Digital sunt onile și pot fi folosite în instituții educaționale care folosesc atât studiul în clasă, cât și online, chiar și la nivet de masterat sau studii doctorale. Partenerii EIT Digital din învățământul universitar asigură faptul că aceste resurse accesibile oricui sunt de cea mai bună calitate în domeniu. Obiectivul principal al EIT Digital este ridicarea niveluiui de inovare și entrepreneuriat din companiile europene și, prin aceasta, ridicarea nivelului de trai în Europa.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 1 an
Documente

Cele mai noi oportunități