Oportunități de Training

Elemente fundamentale ale informaticii accelerate cu CuDA C/C + +

Acest curs de 8 de ore, conceput de Institutul de învățare aprofundată NVIDIA, va ghida participanții cu privire la utilizarea celor mai importante instrumente și tehnici CuDA pentru a le permite să accelereze și să optimizeze orice aplicații C/C + +.

Platforma informatică CuDA oferă o modalitate de accelerare a aplicațiilor și a codurilor. Este un program de calcul paralel, dezvoltat de NVIDIA pentru calculul general al unităților de procesare grafică (GPU). Cu CuDA, dezvoltatorii sunt capabili să accelereze în mod dramatic aplicațiile informatice într-o varietate de contexte. Nu sunt necesare cunoștințe de programare anterioare ale CuDA pentru a participa la curs, dar sunt necesare unele cunoștințe de bază C/C + +, în special familiarizarea cu diferitele tipuri, bucle, declarații condiționate, funcții și manipulări ale rețelei. Cursul îi vizează pe cei cu cunoștințe intermediare în ceea ce privește dezvoltarea internetului și interesul față de calculul de înaltă performanță, precum și pe profesioniștii din sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC).

Participanții la acest curs vor învăța cum să valorifice linia de comandă și stabilirea profilului vizual, precum și multe alte competențe fundamentale ale calculului accelerat împreună cu CuDA.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 1 săptămână
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități