Oportunități de Training

Faceți-vă personal! Introducere în programare

Faceți-vă personal! O introducere în programare este o introducere cuprinzătoare a subiectului programării, care urmărește să determine oamenii interesați de subiect, dar să nu știe de unde să înceapă, să își dezvolte competențele de programare. Conceput de Universitatea din Edinburgh în colaborare cu Universitatea ORT Uruguay, acest curs online îi învață pe participanți cum să codifice limbajul de programare Scratch. De asemenea, cursanții vor înțelege ce înseamnă să lucreze ca programator și să dobândească cunoștințe cu privire la concepte esențiale, cum ar fi algoritmii, ingineria software și componentele informatice.

Subiecte ale cursului

Cursanții sunt introduși în concepte fundamentale, legate de software, dezvoltare web și programare. Cursul se concentrează, de asemenea, asupra principalelor practici de inginerie software, utilizate de dezvoltatorii din domeniu, și atrage participanții prin principalele modalități de documentare a programelor informatice.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, cursanții vor fi în măsură să descrie principiile de bază ale programării și codificării, să enumere diferite limbi de programare și să demonstreze cunoașterea de bază a limbajului de programare Scratch. Aceștia vor dobândi o primă experiență de scriere a propriului program informatic, de recombinare a jocurilor pe calculator și de modificare a codurilor scrise de ei înșiși sau de alte persoane. În cele din urmă, ei vor învăța, de asemenea, elementele de bază ale reutilizării codului, și anume procedurile și clonarea cu Scratch.

Detaliile și calendarul cursului

Faceți-vă personal! O introducere în programare durează 4 săptămâni pentru a completa materialele didactice și este organizată în 4 săptămâni, fiecare axându-se pe un anumit element de interes. În total, cursul poate fi finalizat în aproximativ 12 de ore și nu necesită cunoștințe prealabile privind programarea sau matematica. Este disponibil în limba engleză, cu subtitrări în limbile arabă, franceză, portugheză, italiană, vietnameză, germană, rusă, spaniolă (și engleză). Învățarea este organizată prin intermediul unor materiale video de instruire mai scurte și mai lungi, al întrebărilor care stimulează autoreflecția și discuțiile și al materialelor de lectură. Cursul este gratuit pentru auditare prin intermediul platformei de învățare Coursera, iar participanții pot alege să își certifice competențele prin achiziționarea unui certificat contra cost.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități