Oportunități de Training

Factorile4All MOOC: Școli care combat dezinformarea

Factorile4All MOOC (curs deschis online în masă) este cursul care vizează înzestrarea cadrelor didactice din învățământul primar și secundar cu cunoștințele necesare pentru a crea, dezvolta și pune în aplicare abordări eficace la nivelul întregii școli pentru a promova gândirea critică și a combate dezinformarea online. Toate acestea prin cooperarea intergenerațională și participarea comunității.

Formarea este concepută pentru instructorii tuturor disciplinelor din școlile primare și secundare. Sunt invitați să participe și alți profesioniști din domeniul educației și alte părți interesate de acest subiect, cum ar fi directorii de școli, personalul auxiliar școlar și factorii de decizie politică.

Cursul se desfășoară în întregime cu un efort estimat de 3 de ore pe săptămână (pentru un total de 15 de ore), începând cu 12 martie 2022.

Ce învățați cu acest MOOC?

  • O mai bună înțelegere a preocupărilor legate de dezinformare este esențială în comunitatea dumneavoastră.
  • Să recunoască și să înțeleagă dezinformarea online, precum și cele mai bune metode și proceduri utilizate pentru a produce, răspândi și amplifica dezinformarea pe internet.
  • Recunoașterea modului în care dezinformarea, atât la nivel local, cât și online, afectează și polarizează în mod inevitabil dezbaterea publică.
  • Să descopere și să adopte o utilizare mai activă a tehnologiilor platformelor de comunicare socială, în special potențialul de colaborare și de producție de conținut pe canalele de comunicare socială.
  • Să adopte o strategie participativă bazată pe comunitate și intergenerațională, adaptată cerințelor comunității școlare locale și care să includă părți interesate, cum ar fi factorii de decizie de la nivel local.

Dacă doriți să vă exprimați părerea cu privire la tema MOOC, alăturați-vă grupului Facebook sau împărtășiți-vă opiniile pe Twitter utilizând hashtagul #Facts4ALL.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități