Oportunități de Training

Hardware-ul unui calculator cuantic

„Hardware-ul calculatoarelor cuantice” este un curs online deschis și în masă (MOOC), conceput de experți științifici și ingineri din cadrul Centrului de cercetare QuTech din cadrul Universității de Tehnologie din Delft (TU Delft). Acest MOOC de nivel intermediar acoperă termenii și conceptele-cheie din tehnologia cuantică și oferă o imagine de ansamblu a impactului calculatoarelor cuantice și al internetului asupra lumii. Poate fi util atât pentru cei care au deja o anumită experiență în tehnologie, cât și pentru entuziaști în tehnologie.

De ce acest curs?

Calculatoarele cuantice și internetul cuantic au început să transforme modul în care ne gândim la informații – atât la locul de muncă, cât și în viața noastră personală. Acest curs este conceput pentru cei care doresc să afle mai multe despre era informației cuantice: promisiunile și conceptele sale esențiale, precum și termeni-cheie. MOOC acoperă subiecte precum: biți cuantici și notații de rachetă, cuburi (și modul în care sunt construite), principalele tipuri de calculatoare cuantice și altele.

Cursul este unul singur, ceea ce înseamnă că poate fi urmat oricând, oriunde. Veți avea nevoie de aproximativ 6 săptămâni pentru a efectua un efort estimat de 6-8 ore în fiecare săptămână. Pentru a urma cursul, veți avea nevoie, de asemenea, de o înțelegere de bază a matematicii și a statisticii. Interesul față de știință este un plus.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, participanții vor fi în măsură să explice modul în care este construit un calculator cuantic, să enumere principalele sale componente și să reflecteze asupra evoluției și impactului tehnologiei cuantice în prezent și în viitor. Aceștia vor putea descrie cele patru tipuri de cubite cu stare solidă și modul în care aceste activități (cum ar fi cubitele Transmon supraconductoare, cubiturile de siliciu spin, cubiturile din centrul diamantelor NV și cubiturile topologice). În cele din urmă, aceștia vor putea, de asemenea, să discute despre porțile cuantice efectuate pentru fiecare dintre aceste implementări de qubit.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități