Oportunități de Training

ICT Skillnet CISCO Networking Academy (Catalogul de toamnă)

Cisco Networking Academy este o platformă de consolidare a competențelor și a carierei, lansată de Technology Ireland ICT Skillnet, care oferă oportunități gratuite și cursuri online autonome pentru cetățenii din Irlanda – toate concepute pentru a fi luate în ritmul propriu al participanților, în orice moment al parcursului lor profesional. Programul este conceput pentru instituții de învățare și persoane din întreaga lume și, începând din 1997, peste 9 milioane de persoane s-au alăturat Academiei de colaborare în rețea.

ICT Skillnet, în calitate de partener afiliat al platformei, a adus programe de formare independente actualizate și relevante în domenii precum securitatea cibernetică, internetul obiectelor, crearea de rețele, Python și multe altele. Cursurile variază în ceea ce privește durata (de la 8 la 70 de ore) și urmăresc să ofere bazele unor programe utile, a unor limbi de codificare sau a unor teme esențiale, cum ar fi securitatea cibernetică. Mai jos puteți găsi o listă a programelor disponibile în prezent pentru:

  • Introducere privind securitatea cibernetică
  • Elemente esențiale în materie de securitate cibernetică
  • Introducere privind internetul obiectelor
  • Linux neeclozat
  • Linux Essentials
  • Obțineți conectare
  • Programarea esențială în Python

Pentru a fi eligibili să se înscrie la aceste cursuri, participanții trebuie să fie rezidenți în Republica Irlanda. Indiferent dacă sunteți angajat sau șomer, orice curs este gratuit după completarea unui formular simplu de înscriere.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități