Oportunități de Training

iLabX – The Internet Masterclass

iLabX – The Internet Masterclass – este un curs online gratuit, conceput de Technische Universität München (TUM), care va ghida participanții la funcționarea internetului datorită unei metodologii de învățare recunoscute. Internetul conectează totul, de la oameni la mașini, în toate domeniile, de la lumea artei la bursa de valori, pretutindeni pe această planetă și dincolo de aceasta. Dar cum funcționează? Urmarea acestui curs atractiv vă va permite să înțelegeți acest lucru și informatica care stă la baza sa.

Cursul poate fi urmat pe traseul dumneavoastră și este împărțit în 6 module, care vor aborda principalele teme care stau la baza funcționării internetului, și anume:

  • Ce se întâmplă exact atunci când deschideți un site în browserul dumneavoastră sau trimiteți un mesaj de chat unui prieten
  • Cum să creați un server web
  • Cum se poate realiza tranziția în curs între versiunea „veche” a internetului și actualul său succesor
  • Concepte-cheie în materie de securitate

Program și metodă de învățare

Fiecare modul introduce mai întâi contextul mecanismelor și instrumentelor relevante. După ce învățați conceptele prin materiale video, texte și diverse elemente de învățare interactive, vă veți construi propriul internet complet funcțional. Participanții vor avea șansa de a utiliza aceleași instrumente care alimentează, de asemenea, internetul mare, în laboratorul special vLab virtual pentru internet.

Nu există condiții prealabile speciale pentru a urma acest curs, dar cunoștințele de bază în domeniul informaticii sunt benefice. De asemenea, nu este necesară o experiență în rețelele informatice, dar veți progresa mai rapid.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități