Oportunități de Training

Impactul transformării digitale (curs complet)

„Impactul transformării digitale” este un curs online deschis al EIT Digital, care analizează evoluția rapidă a tehnologiei și impactul acesteia asupra economiei, a lumii și a vieții sociale și de zi cu zi. Cursul este o bună introducere pentru toți cei interesați să afle mai multe despre tehnologia digitală și despre revoluția digitală. Aceasta se referă, de asemenea, la tehnologiile emergente și la modul în care acestea au perturbat și transformat întregi procese și operațiuni comerciale în toate sectoarele industriale.

Detalii despre curs

Cursul explorează, de asemenea, alte subiecte legate de transformarea digitală, cum ar fi conectivitatea sporită sau digitalizarea serviciilor și a produselor. Cursanții vor înțelege cum a început transformarea digitală în sine, cum a evoluat și unde se îndreaptă în viitor. MOOC al EIT Digital este împărțit în 4 module și durează în total 7 de ore pentru a fi finalizate. Aceasta se adresează persoanelor, în special angajaților din mediul de afaceri și din IMM-uri, cu o înțelegere tehnologică redusă sau inexistentă.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a cursului, cursanții vor fi în măsură să explice care este transformarea digitală și modul în care digitalizarea serviciilor și a produselor a evoluat pentru a deveni integrată în aproape toate sectoarele industriale și economice. Aceștia vor fi în măsură să definească factorii determinanți ai transformării digitale și să explice conceptele esențiale legate de impactul tehnologiei asupra lumii muncii și a vieții sociale și de zi cu zi.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități