Oportunități de Training

În Bistrița: Academia IT, dedicată copiilor cu vârsta între 5 – 17 ani

Academia IT din Bistrița oferă o oportunitate unică pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani de a-și dezvolta abilitățile în domeniul IT. Această academie oferă cursuri într-un mediu educațional specializat, unde copiii pot învăța programe IT potrivite pentru vârsta lor. Impact Academies, care operează această academie, deschide un nou centru la Bistrița, oferind o gamă variată de cursuri care includ robotică, programare, alfabetizare digitală, modelare 3D, Minecraft și multe altele.

Lansarea academiei este programată pentru 28 octombrie, iar copiii înscriși până la această dată beneficiază de o reducere de 20%. Academia dispune de echipamente tehnologice moderne, precum laptopuri de ultimă generație, tablete și roboți inteligenți importați din SUA, pentru a susține procesul de învățare.

Cursurile oferite acoperă mai multe niveluri de pregătire, astfel încât fiecare copil va avea oportunitatea de a învăța conform capacităților și vârstei sale:

  • Pentru copiii cu vârsta între 5 și 7 ani, există cursul IT Intern, care acoperă aspecte precum robotică, programare de bază și alfabetizare digitală.
  • Pentru copiii cu vârsta între 8 și 10 ani, există cursul IT Master, care le permite să învețe cum să creeze jocuri 2D și 3D, să dezvolte site-uri web și să proiecteze propriile design-uri.
  • Copiii cu vârsta între 11 și 14 ani pot opta pentru cursul IT Senior, unde vor învăța să dezvolte aplicații, să programeze jocuri în Python și să creeze jocuri pe platforma Unity.
  • Cursul IT Expert este destinat copiilor cu vârsta între 14 și 17 ani și le oferă cunoștințe avansate în programare, precum crearea de jocuri și chat-bot-uri în Python, dezvoltarea de jocuri în limbajul C# și programare în JavaScript.

Academia IT din Bistrița pune accent pe abordarea individualizată, oferind fiecărui copil o primă lecție de probă pentru a identifica interesele și talentele sale și a sugera cursul cel mai potrivit. De asemenea, academiei îi pasionează să ofere acces la educație în domeniul IT, fără a pune bariere, și să încurajeze tinerii să-și dezvolte potențialul în acest domeniu plin de oportunități.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 6 luni
Documente

Cele mai noi oportunități