Oportunități de Training

Începeți robotica

Cum sunt construiți roboții? Cum își măsoară oamenii de știință și inginerii propriile informații? Sunt într-adevăr capabili să se gândească independent? Acestea sunt câteva dintre întrebările Begin Robotics, cursul online gratuit organizat de Universitatea din Reading încearcă să răspundă. Pe parcursul a 4 săptămâni, participanții sunt introduși nu numai în domeniul roboticii, ci și în numeroasele moduri în care roboții sunt aplicați în lumea de astăzi. Scopul ofertei de formare este de a le oferi cursanților o înțelegere a istoriei și anatomiei roboților – iar la sfârșitul cursului, chiar posibilitatea de a testa un robot prin simulare.

Subiecte ale cursului

Scopul cursului este de a oferi participanților o înțelegere introductivă a elementelor fundamentale ale roboticii, inclusiv:

  • Componente-cheie ale funcțiilor de proiectare și operaționale robotizate.
  • Anatomia roboților, teorii și practici de control și comportament.
  • Cybernetica și particularitățile roboților de conducere pentru teste care utilizează simulări pe calculator.
  • Istoria și anatomia roboților, inclusiv școli populare de gândire și diferite abordări de proiectare.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, participanții vor înțelege elementele de bază ale roboticii și vor fi în măsură să ofere exemple de aplicații robotizate în diferite sectoare industriale, cum ar fi medicina, ingineria, industria prelucrătoare, transporturile, serviciile publice și administrația, precum și multe altele. Cursanții vor putea, de asemenea, să enumere roboții cu care ne confruntăm zilnic – de la cei care îndeplinesc sarcini în casele noastre, la cei pe care îi vedem în filme și filme și să vorbească despre cum a început disciplina.

Programul de învățare

„Start Robotics” este autostimulat, structurat în 4 module, care necesită o medie de 3 de ore de timp de studiu săptămânal. Cursul poate fi finalizat în 4 săptămâni, nu necesită cunoștințe prealabile privind robotica, codificarea sau programarea și este gratuit prin intermediul platformei de învățare FutureLearn. Cursanții pot alege, de asemenea, să achiziționeze un certificat contra cost.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități