Oportunități de Training

Înțelegerea și gestionarea transformării digitale la locul de muncă

Scopul acestui curs online gratuit, oferit de Media Design School, este de a oferi o introducere pentru înțelegerea viitorului locului de muncă, pe baza schimbărilor care au avut deja loc ca urmare a revoluției tehnologice. Cursanții vor afla, de asemenea, de ce procesul de transformare digitală a devenit o necesitate pentru atât de multe industrii – și modul în care tehnologiile emergente schimbă chiar și această dimensiune.

Pe tot parcursul cursului, participanții sunt încurajați nu numai să dobândească noi competențe, ci și să le îmbunătățească pe cele de care dispun deja pentru a dobândi cunoștințe relevante și pentru a descoperi modul în care tehnologia este utilizată și aplicată în contextul spațiului lor de lucru. Două tehnologii aflate în centrul atenției – inteligența artificială (IA) și cloud computingul sunt utilizate pentru a introduce aceste subiecte și pentru a-i orienta pe cursanți pe o cale de a explora impactul, oportunitățile și riscurile asupra societății și a întreprinderilor. Acest curs îi va ghida pe participanți prin conceptele, terminologia și caracteristicile cloud computingului care utilizează servicii populare, cum ar fi AWS, Azure și Google.

Alte subiecte abordate de curs sunt:

  • Știința datelor
  • Proiectarea experienței utilizatorilor
  • Gândirea desenului sau modelului industrial
  • Agil

Cursul este oferit online la un preț și este conceput pentru orice persoană care dorește să își îmbunătățească cariera învățând cum să abordeze transformarea digitală la locul său de muncă. Acesta are o durată de 6 săptămâni, dar este conceput pentru a fi respectat în ritmul dumneavoastră.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități