Oportunități de Training

Inteligența artificială: Prezentare generală

„Inteligența artificială: An Overview” este un curs online privind IA organizat de Universitatea Politehnică din Milano. O introducere în IA pentru persoanele fără caracter tehnic, acest curs vă va ajuta să treceți de la 0 la IA în mai puțin de 8 de ore.

Pe deplin stimulat și disponibil în întregime online, cursul este ideal pentru oricine, interesat să exploreze IA de la zero și să înțeleagă mai bine teoria din spatele tehnologiei.

Subiecte

  • Istoricul IA: de la ideile care au condus la crearea IA ca concept, până la primele obiective și sarcini.
  • Ia astăzi: care este realitatea actuală în acest domeniu? Cum a evoluat tehnologia? Și de ce pare că totul este brusc, peste tot în jurul nostru?
  • Domenii de cercetare în domeniul IA: care sunt principalele tehnici și metodologii care stau la baza IA? Aflați mai multe despre cogniția și percepția IA și aprofundați unele dintre provocările care apar pe măsură ce factorii de decizie politică stabilesc cadre de reglementare.
  • Ia și strategiile naționale: de ce avem nevoie de strategii naționale privind IA? Uniunea Europeană este lider în acest domeniu, iar alte județe le urmează exemplul. Descoperiți cum arată peisajul IA în China și SUA, în comparație cu Europa.

Rezultate ale învățării

  • Aflați mai multe despre IA încă de la început, ca model cu faimosul test Turing test pentru numeroasele aplicații ale tehnologiei de astăzi.
  • Explorați diferitele domenii de gândire care au conturat modul în care comunitatea internațională a reacționat la IA.
  • Înțelegerea taxonomiei know-how-ului în domeniul IA și enumerarea celor mai frecvente tehnici, software și metodologii hardware.
  • Compară și contrastează strategiile internaționale privind IA și trage observații de la o țară la alta.
Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități