Oportunități de Training

Introducere în informatică și programare

Acest curs introductiv a fost conceput de Tokyo Tech și este un început bun pentru a afla mai multe despre date și pentru a obține o experiență de programare de bază. Scopul acestui curs este de a prezenta elevilor fără cunoștințe prealabile elementele de bază și conceptele-cheie ale informaticii.

Contextul cursului și obiectivele

Procesul efectuat de un calculator este denumit „calcul”. Calcularea poate fi un proces matematic simplu sau o simulare computerizată complexă, care necesită multe date și resurse. Urmând cursurile și exercițiile acestui curs veți înțelege algoritmii și experiența practică utilizând limbajul de programare Ruby.

Pentru a înțelege mai bine calculul și datele, veți afla mai întâi cum funcționează un calculator. Apoi veți învăța concepte esențiale precum „rețele”, „caractere” și „șiruri” și veți dobândi mai multe cunoștințe cu privire la funcții și subrutine pe tot parcursul conferințelor, înainte de a trece la subiecte mai dificile, cum ar fi criptarea și criptarea. Pentru a dobândi experiență practică și o mai bună cunoaștere a conceptelor discutate, cursanții vor practica activități de-a lungul drumului.  La începutul cursului, se va furniza o descriere detaliată a modului de creare a mediului pentru derularea programelor scrise în limbajul de programare Ruby.

Până la sfârșitul acestui curs, veți putea să vă creați propriile programe de criptare și decriptare a textelor în limba engleză. Un rezumat general al evoluțiilor recente și al tendințelor cercetării în domeniul informaticii este furnizat pe măsură ce cursul se apropie de sfârșit. Această secțiune finală discută elementele fundamentale ale calculului, precum și utilizările sale practice în cultura contemporană, inclusiv simulările, extragerea datelor și inteligența artificială (IA).

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități