Oportunități de Training

Învățare nesupravegheată, recomandări, învățare consolidată

Introducerea învățării nesupravegheate, a recomandărilor și a învățării consolidate este al treilea curs al specializării de învățare automată, un program online cuprinzător conceput pentru a vă înzestra cu competențele și cunoștințele necesare pentru a excela în domeniul inteligenței artificiale. Dezvoltat în colaborare între DeepLearning.AI și Stanford Online, acest program de început este predat de renumitul vizionar al IA, Andrew Ng. Punând accentul pe aplicațiile practice, această specializare acoperă o gamă largă de concepte și tehnici de învățare automată.

Ce veți învăța?

În cadrul acestui curs, veți intra în lumea învățării nesupravegheate, explorând posibilitatea de a crea clustere și de a detecta anomaliile. Veți învăța cum să identificați modelele și să grupați puncte de date similare fără exemple etichetate, care să vă permită să extrageți informații valoroase din date nestructurate. În plus, veți descoperi cum se pot construi sisteme avansate de recomandare utilizând atât metode de filtrare colaborativă, cât și abordări de învățare profundă bazate pe conținut. Aceste sisteme joacă un rol esențial în recomandările personalizate, consolidând experiențele utilizatorilor din diferite sectoare.

În plus, cursul vă va ghida pe parcursul procesului de elaborare a unui model de învățare prin consolidare profundă. Această tehnică de vârf permite mașinilor să învețe și să ia decizii prin interacțiuni cu mediul lor, deschizând calea pentru progrese în domeniul roboticii, al jocurilor de noroc și al sistemelor autonome.

Masterat în învățare automată

Până la sfârșitul acestei specializări, veți fi stăpânit asupra conceptelor-cheie de învățare automată și veți dobândi competențe practice pentru a face față provocărilor din lumea reală. Indiferent dacă doriți să vă rupți în domeniul IA sau doriți să vă avansați în carieră în domeniul învățării automate, specializarea „Învățare automată” oferă un punct de plecare ideal. Înscrieți-vă acum gratuit și începeți călătoria pentru a deveni expert în IA. Cursul începe la 19 iulie.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Documente

Cele mai noi oportunități