Oportunități de Training

Învățarea aprofundată practică (Atelier de formare PRACE)

Acest atelier online gratuit, conceput de PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe), oferă o imagine de ansamblu practică asupra învățării profunde, a rețelelor neuronale convoluționale și recurente, a sistemelor de calcul GPU (unitate de procesare grafică) și a rețelelor neuronale. Cursanții sunt, de asemenea, introduși în cele mai frecvente instrumente existente pentru a forma și a aplica rețele neuronale profunde pentru prelucrarea limbajului natural, imagini și alte aplicații. Formarea se desfășoară pe parcursul a două zile, sub forma unei serii de prelegeri și exerciții practice, în cursul cărora participanții au șansa de a-și îmbunătăți înțelegerea cadrelor de învățare profundă, a cloudului, a practicii de utilizare a mai multor GPU și a rețelelor neuronale.

Acest atelier nu este destinat începătorilor și, ca atare, sunt necesare unele cunoștințe prealabile, printre care: să aibă o înțelegere practică a Python, un context în analiza datelor, învățarea automată sau un domeniu conex. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare în ceea ce privește învățarea profundă – dar cursanții ar trebui să fie în continuare conștienți de elementele fundamentale ale învățării automate, deoarece acestea nu sunt acoperite pe parcursul formării.

La sfârșitul atelierului, elevii vor putea începe să aplice învățarea profundă pentru a îndeplini diferite sarcini, utilizând resursele GPU disponibile la CSC (un mediu virtual ușor de utilizat pentru a lucra cu date și programare) pentru a-și implementa propriile rețele neuronale.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program scurt de învățare
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități