Oportunități de Training

ISC2 lansează o nouă certificare de nivel de intrare în domeniul securității cibernetice

ISC2, organizația mondială de certificare a profesioniștilor în securitatea cibernetică, a anunțat o nouă inițiativă globală pentru a ajuta la reducerea deficitului de forță de muncă în acest domeniu. Inițiativa se numește One Million Certified in Cybersecurity și oferă cursuri online gratuite și examene pentru primul milion de persoane care intră în domeniul securității cibernetice pentru prima dată.

Certificarea se numește Certified in Cybersecurity℠ (CC) și este o certificare de nivel de intrare care demonstrează angajatorilor că deținătorii au cunoștințele, abilitățile și competențele de bază necesare pentru un rol de nivel de intrare sau junior în securitatea cibernetică. Certificarea acoperă cinci domenii principale: principii de securitate, continuitatea afacerii, recuperarea după dezastre și răspunsul la incidente, concepte de control al accesului, securitatea rețelelor și operațiunile de securitate.

Pentru a obține certificarea, candidații trebuie să treacă un examen de 100 de întrebări cu răspunsuri multiple, care durează două ore. Examenul este disponibil în mai multe limbi, inclusiv engleză, chineză simplificată, germană, japoneză, coreeană și spaniolă. Examenul poate fi susținut la orice centru de testare autorizat ISC2-Pearson VUE.

ISC2 oferă, de asemenea, două pachete de cursuri și examene cu extra-uri speciale, pentru cei care doresc să se pregătească mai bine pentru examen. Pachetele includ cursuri online la propriul ritm sau cu instructor, două oportunități de a trece examenul și scutirea de taxa anuală de întreținere pentru primul an. Pachetele costă între 199 și 804 dolari americani.

ISC2 spune că certificarea CC este ideală pentru profesioniștii IT, schimbătorii de carieră, studenții sau absolvenții recenți care vor să își înceapă cariera în securitatea cibernetică. Certificarea nu necesită nicio experiență de lucru prealabilă și nu necesită nici o recomandare din partea unui membru ISC2. Deținătorii de certificare CC vor trebui să acumuleze 45 de credite de educație profesională continuă pe parcursul a trei ani pentru a menține certificarea.

Pentru mai multe informații despre certificarea CC și inițiativa One Million Certified in Cybersecurity, puteți vizita site-ul web ISC2.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe proiect, Online
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 6 luni
Training Gratuit

1

Da
Documente

Cele mai noi oportunități