Oportunități de Training

Jocuri de noroc grave

Jocurile pot fi distractive, dar practicarea jocurilor ca modalitate de relaxare nu este singurul lucru pe care îl putem face online. „Jocurile serioase” explorează un alt subset al industriei jocurilor de noroc, analizând modul în care jocurile ne pot ajuta să formăm oameni, să sensibilizăm publicul cu privire la aspecte importante și să abordăm principalele provocări societale. Jocurile serioase sunt concepute tocmai în acest scop.

Creat de Universitatea Erasmus din Rotterdam, acest MOOC explorează jocuri serioase: diferitele tipuri ale acestora, motivele pentru care pot fi interesante pentru jucători și impactul lor mai larg. Cursul se concentrează asupra teoriilor de ultimă generație din spatele studiilor și psihologiei jocurilor pentru a ilustra de ce jocurile au devenit atât de atractive. De asemenea, se analizează jocurile convingătoare sau jocurile care vizează schimbarea atitudinii unui jucător față de un anumit subiect. Participanții sunt, de asemenea, prezentați în numeroase cazuri de utilizare și exemple din partea societăților din orașul Rotterdam și din afara acestuia.

MOOC este ideal pentru cei interesați de mass-media digitală și de conceptul de jocuri serioase, precum și pentru profesioniștii care încearcă să înțeleagă potențialul jocurilor în cadrul unei organizații. De asemenea, ar putea fi util dezvoltatorilor de jocuri, care doresc să exploreze impactul jocurilor serioase și al perfecționării.

Consultați acest material video YouTube pentru a afla mai multe despre curs.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități