Oportunități de Training

Marketing inteligent

Sarcinile profesioniștilor din domeniul marketingului modern sunt complexe: aceștia au nevoie, de asemenea, de o înțelegere largă a abordării de marketing orientate către client, de cunoștințe tehnologice de marketing în continuă schimbare și de cunoștințe aprofundate în anumite discipline. Ei trebuie să devină specialiști în domeniul cunoștințelor în domeniul tehnologiei informației – acesta este sprijinul formării noastre.

Formarea Academiei KÜRT Intelligent Marketing îi ajută pe profesioniștii experimentați din domeniul marketingului să devină un specialist în marketing cuprinzător, cu competențe în domeniul T.

Care sunt competențele specialistului în marketing al competențelor T? Ce competențe puteți dezvolta pentru a ne finaliza formarea?

  • Să ia decizii bazate pe date;
  • să reflecteze asupra unei strategii,
  • să cunoască instrumentele de marketing tradiționale, digitale și comunitare și rolul acestora;
  • să înțeleagă relația dintre conținut și tehnologie în comunicare;
  • să conceapă, să desfășoare cu ușurință campanii, activități și schimbări pe baza feedbackului;
  • să mențină un dialog constant cu baza sa de clienți și să evalueze nevoile clienților săi, care sunt, de asemenea, direcționate către dezvoltarea produselor.

Dar cel mai important lucru este ca el să vorbească cu toți specialiștii în marketing în limba acestora, să coopereze cu ușurință cu aceștia și să îi îndrume.

Absolvenții marketingului inteligent:

  • primesc o gamă largă de cunoștințe generale în următoarele domenii: date și analiză, proiectare și experiența clienților, comportamentul clienților și psihologia consumatorilor, comunicare.
  • dobândesc cunoștințe cu privire la domenii specifice pieței: cercetare de piață și analiză digitală, branding și poziționare, planificarea activităților, gestionarea canalelor, producția de conținut, narațiunea.
  • obțin o imagine de ansamblu asupra subdomeniilor: în calitate de lider, planificare și gestionare strategică, dezvoltarea afacerilor, cunoașterea aprofundată a unui instrument sau canal în calitate de specialist (de exemplu, platforme de comunicare socială, SEO, PPC, PR, sponsorizare, marketing pentru evenimente etc.)

Cunoștințele ample sunt simbolizate de vârful T, iar cunoștințele aprofundate sunt simbolizate de litera T. În cursul formării, ne concentrăm asupra lui T.

Studiile de caz actuale, cele mai recente tendințe tehnice și de marketing, comercializarea conținutului și tehnologia de marketing sunt așteptate în cadrul Formării de marketing inteligent a Academiei KÜRT. Materialele noastre de formare, tema cursurilor și sarcinile noastre vor fi întotdeauna adaptate echipei, astfel încât chiar și marketingul B2B poate deveni mai vizibil dacă participanții solicită acest lucru.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe muncă
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 an
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități