Oportunități de Training

Media și alfabetizarea digitală MOOC

Acest curs, oferit prin intermediul Centrului de învățare pentru mobilitatea virtuală deschisă, oferă participanților o înțelegere fundamentală a mass-mediei digitale și a conceptelor legate de alfabetizarea digitală. Cursul online deschis și în masă (MOOC) se axează, de asemenea, pe consolidarea capacității cursanților de a utiliza și exploata resursele de competențe digitale într-un mod eficace și de a învăța într-un mediu digital.

Cui i se adresează acest curs?

Cursurile MOOC privind educația în domeniul mass-mediei și alfabetizarea digitală se adresează studenților, oferind o oportunitate de a stimula competențele digitale și înțelegerea alfabetizării digitale și a competențelor digitale esențiale, cum ar fi crearea de conținut, comunicarea online sau capacitatea de a asigura confidențialitatea digitală. De asemenea, poate fi util ca profesorii, ca registru cu resurse, să servească drept sursă de inspirație pentru integrarea tehnologiei digitale în metodele de predare și învățarea din bunele practici din domeniu. Participanții vor învăța cum să caute cursuri și resurse relevante pentru a dobândi competențele digitale de care au nevoie pentru a progresa, pentru a utiliza cele mai bune instrumente de comunicare online și pentru a evalua calitatea informațiilor extrase online.

Înainte de a începe cursul, cursanții trebuie să participe la un quiz, care să le evalueze nivelul de competențe și să le aloce programului relevant: fundație, intermediară sau avansată. Pentru fiecare nivel de dificultate, materialele de curs includ accesul liber la cărți electronice, documente PDF, rapoarte și materiale text, materiale video și multe alte activități de învățare.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități