Oportunități de Training

Mini-MBA în strategii digitale și transformarea afacerilor

Programul Business Transformation & Digital Strategies este oferit de Management Centre Europe (MCE), parte din rețeaua AMA, lucru care oferă o gamă largă de soluții la probleme educaționale apărute la nivel global.

Programul este dedicat companiilor care caută soluții și strategii digitale adaptate nevoilor locale.

Cursurile sunt orientate spre rezolvarea problemelor cauzate de Noile Vremuri Digitale, motiv pentru care unul dintre module se referă la regulile acestor noi cerințe. În esență, acesta este un curs care favorizează inovația și garantează succesul atât timp cât noile tehnologii digitale cum ar fi modelul de subscripție, valoare în cloud și modele bazate pe platformă și ecosistem, sunt folosite corect.

Alte programe se orientează către strategiile digitale, mai ales în ce privește interacțiunea cu clenții, partenerii și rivalii afacerii.

La fel de important este și cursul de experiență a clienților, unde interacțiunea dintre angajați și clienți este mediată de diverse canale și tehnologii digitale, de social media și telefoane mobile. De acum managerul trebuie să cunoască noile reguli ale jocului și să stabilească alt fel de relații cu clientela.

Niciunul din aceste cursuri nu este posibil fără Introducere în Transformarea Afacerilor și Strategiile Digitale. Acest curs reconstruiește toate afacerile din cel de-al treilea deceniu digital. Adaptarea la noile tehnologii nu mai ține doar de instrumente, ci și de interacțiunea cu publicul. După două decenii ale noului mileniu, aceste noi tipuri de interacțiuni sunt necesare supraviețuirii, iar înțelegera și folosirea lor corectă sunt necesare supraviețuirii oricărei afaceri.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități