Oportunități de Training

Mitre ATT & CK ®

Mitre ATT &CK® este o bază de cunoștințe accesibilă la nivel mondial de tactici și tehnici adversare bazate pe observații din lumea reală. Baza de cunoștințe privind TCA &CK este utilizată ca bază pentru dezvoltarea unor modele și metodologii specifice privind amenințările în sectorul privat, în administrația publică și în comunitatea de produse și servicii de securitate cibernetică.

Prin crearea TCA &CK, MITRE își îndeplinește misiunea de a rezolva probleme pentru o lume mai sigură, reunind comunitățile pentru a dezvolta o securitate cibernetică mai eficace. ATT &CK este deschisă și pusă la dispoziția oricărei persoane sau organizații pentru a fi utilizată gratuit.

Obiectivul ATT &CK Formarea în domeniul informațiilor privind amenințările cibernetice este ca elevii să înțeleagă următoarele:

  • Ce este ATT & ampCK și de ce este util pentru informațiile privind amenințările cibernetice (CTI)
  • Modul de cartografiere cu TCA &CK atât pe baza datelor de raportare finalizate, cât și a datelor brute
  • De ce este dificil să se stocheze date cartografiate cu ATT &CK și ce ar trebui să luați în considerare atunci când faceți acest lucru
  • Cum se efectuează analiza CTI utilizând date cartografiate ATT &CK
  • Cum se pot face recomandări defensive pe baza analizei CTI

Formarea conține cinci module care constau în materiale video și exerciții. Această formare a fost concepută pentru a fi finalizată în aproximativ 4 de ore și poate fi finalizată în simplă comandă sau în echipă. Vă recomandăm să vizualizați materialul video pentru fiecare modul și, la cerere, întrerupeți materialul video pentru a accesa documentele de exercițiu legate mai jos și pentru a finaliza exercițiile, apoi pentru a vizualiza materialul video pentru a trece la exercițiu. O copie a tuturor diapozitivelor din cursul de formare este disponibilă aici.

Exercițiile din cadrul acestei formări se bazează pe o versiune anterioară a ATT & ampCK. Recomandăm utilizarea ATT &CK v6 și ATT & ampCK Navigator v2 pentru a corespunde pregătirii.

Modulul 1: Introducerea formării și a înțelegerii ATT
&Modulul 2 cu exercițiul 2: Punerea în corespondență cu TCA &CK din
modulul de raportare finalizat 3 cu exercițiul 3: Punerea în corespondență cu TCA &CK din
modulul de date brute 4 cu exercițiul 4: Stocarea și analizarea modulului întreg cartografiat al ATT
&CK Modulul 5 cu exercițiul 5: Punerea în practică a datelor cartografiate cu ATT &CK cu recomandări defensive

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități