Oportunități de Training

MOOC Open oferit de Hasso Plattner Institute (HPI) – Germania

Open HPI, oferită de Institutul Hasso Plattner (HPI), este o platformă de educație digitală care oferă cursuri online deschise și în masă (MOOC) pe diverse teme. Aceste cursuri sunt create de profesori și cercetători în cadrul IPL și sunt disponibile în mai multe limbi, inclusiv engleză, germană și ucraineană. Pentru a beneficia de toate caracteristicile de învățare ale MOOC deschise IPHPI, cursanții se pot înregistra gratuit la Open HPI și pot explora gama variată de cursuri disponibile.

Beneficiile și caracteristicile MOOC deschise

MOOC open HPI oferă un conținut de calitate și valoros excepțional. Cursanții pot avea acces la materialele de curs și se pot integra unei comunități de învățare interactivă. Cursurile acoperă diverse subiecte, inclusiv volumele mari de date și IA, sistemele de cloud computing și de operare, securitatea cibernetică, știința datelor, sănătatea digitală, informatica de întreprindere, fundamentele fundamentale, internetul, competențele profesionale, programarea și informatica cuantică.

Descoperiți catalogul

Pentru a-i ajuta pe cursanți să găsească mai ușor cursuri care să corespundă intereselor și nevoilor lor, IPL deschis permite filtrarea cursurilor pe baza mai multor criterii. Cursanții pot filtra cursurile în funcție de canal, cum ar fi Design Thinking, Exec Edu, HPI Talks, Quantum Computing, AI Service Center și Clean-IT Forum. De asemenea, ei pot filtra cursurile în funcție de limbă, inclusiv engleză, germană și ucraineană. În plus, cursurile pot fi filtrate în funcție de subiect, nivel și format.

Platforma oferă o varietate de niveluri de cursuri, inclusiv începător, debutant, avansat și expert, care se adresează cursanților cu diferite niveluri de expertiză. Cursanții pot, de asemenea, să aleagă dintre cursurile organizate de ei înșiși, permițându-le să învețe în ritmul lor și în funcție de programul lor individual.

Cursurile actuale și viitoare

În prezent, Open HPI oferă patru cursuri actuale pentru ca cursanții să se înscrie, inclusiv un MOOC pe ChatGPT și un bootcamp pentru știința datelor. Aceste cursuri acoperă o serie de subiecte și niveluri, oferind oportunități de învățare continuă și de dezvoltare a competențelor.

În plus, cursanții pot aștepta cu interes cinci cursuri viitoare programate pentru restul anului. Aceste cursuri viitoare vor extinde și mai mult ofertele privind IPHPI, oferind conținut nou și relevant cursanților.

Combinând cursurile actuale, cele viitoare și cele autohtone, IPHPI asigură o experiență de învățare diversă și dinamică pentru persoanele care doresc să își extindă cunoștințele în diferite domenii.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 6 luni
Documente

Cele mai noi oportunități