Oportunități de Training

MOOC: Știința datelor, vizualizare și discursuri interactive pentru ICC

Această MOOC de 4 săptămâni a fost concepută în cadrul proiectului DigiMood, care vizează dezvoltarea de module educaționale inovatoare și interdisciplinare în „Antreprenoriatul digital pentru industriile creative”. MOOC se va concentra asupra metodelor bazate pe date și asupra modului în care acestea schimbă sectorul industriei creative. Aceasta le va oferi elevilor cunoștințe cu privire la modul de exploatare a acestor noi modalități de a lua decizii în cunoștință de cauză, precum și la exploatarea volumelor mari de date, a științei datelor și a învățării automate cu privire la informațiile despre produse sau comportamentul clienților.

Printre principalele subiecte ale programului cursului se numără:

  • Metode bazate pe date care schimbă industriile creative
  • Vizualizări de date menite să obțină rezultate și perspective
  • Idei interactive de bază pentru conceperea și elaborarea unor scenarii coerente pentru mărcile de modă.

Cursul se adresează elevilor care au nevoie de noi competențe capabile să adopte IA în metodele lor și să stăpânească competențe de programare pentru a face față dimensiunii informațiilor care urmează să fie reprezentate în noile practici industriale creative.

Acest MOOC are un efort estimat de 1-2 de ore pe săptămână. Orice persoană care finalizează cu succes cursul răspunzând corect la cel puțin 60 % din întrebări până la sfârșitul ediției va putea avea acces la un certificat de conformitate.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități