Oportunități de Training

NewTech Academy lansează cursuri IT pentru copii și adolescenți

NewTech Academy, un centru de excelență în educația tehnologică din România, a anunțat extinderea portofoliului său educațional pentru a răspunde cererii crescânde de instruire în domeniul tehnologic. Cursurile IT destinate copiilor și adolescenților au fost lansate pentru a ajuta noile generații să dobândească abilități esențiale în domeniul tehnologiei încă de la o vârstă fragedă.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, NewTech Academy a introdus un curs de Scratch, un limbaj de programare accesibil și o platformă online special concepută pentru copii. Acest curs se desfășoară online, pe platforma Zoom, pe parcursul a 8 săptămâni și oferă copiilor o oportunitate excelentă de a învăța conceptele fundamentale ale programării într-un mod interactiv și distractiv. Fără a necesita cunoștințe prealabile în programare, copiii vor crea jocuri, animații și povești, utilizând blocuri de cod vizual. Această experiență îi va ajuta să dezvolte abilități logice și de rezolvare a problemelor, pregătindu-i pentru viitoarele oportunități în tehnologie și informatică. Cursul este susținut de traineri calificați și se desfășoară în grupuri mici, astfel încât copiii să poată beneficia de atenția personalizată.

De asemenea, NewTech Academy oferă începând cu data de 1 decembrie un curs de IT Python & Pygame destinat adolescenților cu vârste între 14 și 17 ani. Acest curs are o durată de 6 luni și se concentrează pe limbajul de programare Python, cu un accent special pe dezvoltarea de jocuri cu ajutorul Pygame. Acesta este un pas important pentru adolescenți care doresc să-și dezvolte abilitățile în programare și game development. Cursanții vor învăța concepte avansate ale limbajului Python și vor avea o bază solidă în programare, ceea ce le va deschide uși către cariere în dezvoltarea software și dezvoltarea de jocuri.

NewTech Academy este cunoscută pentru a răspunde nevoilor imperative ale pieței de muncă din România, cu peste 70% dintre absolvenți care își găsesc rapid un loc de muncă în domeniul tehnologic, fie în companii internaționale de tehnologie, fie ca traineri în cadrul academiei. Portofoliul de programe educaționale al academiei cuprinde cursuri acreditate de Ministerul Educației Naționale, precum Full-Stack Developer (9 luni), Frontend Developer (6 luni), Data Analyst (9 luni), UI/UX Designer (6 luni) și cursuri de Excel (8 săptămâni), toate adaptate pentru a pregăti studenții pentru cariere de succes în domeniul tehnologic.

NewTech Academy beneficiază de expertiza partenerului său global, Wawiwa Tech Training, cu peste 20 de ani de experiență în industria tehnologică. Structura programelor de instruire a fost dezvoltată de experții internaționali și este în conformitate cu standardele globale, asigurând o educație de calitate pentru studenți. Cursurile sunt oferite atât online, cât și în sesiuni live, cu un orar flexibil, și includ sesiuni de mentorat, creare de portofolii profesionale și consiliere în găsirea unui loc de muncă.

În contextul în care copiii și adolescenții petrec o mare parte din timp în fața ecranelor în scopuri de divertisment, NewTech Academy oferă o oportunitate de a transforma această activitate într-un instrument de dezvoltare a abilităților tehnologice. Prin oferirea de cursuri accesibile și interactive, academia încurajează tinerii să devină creatori activi în lumea digitală, dezvoltându-și astfel potențialul în domeniul tehnologic.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe proiect
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 3 luni
Documente

Cele mai noi oportunități