Oportunități de Training

Noi cursuri Wantsome Romania

Wantsome este o companie creată de pasionați IT din Iași. CU o prezență în domeniu de cinci ani, ei oferă servicii de educație alternativă mai ales îndomeniul programării și domeniului extins ITC aplicat nevoilor din România. Recent, un sediu Wantsome a deschis o filială în București. Filozofia companiei este educația ”prietenoasă”, în sensul în care studiile sunt bune atât timp cât se potrivesc studentului.

Cursuile sunt organizate, prin urmare, pe tipuri de interese. Cele de bază țin de identificare direcției pe care un cursant poate merge înainte, maximizând cunoștințele anterioare și propriile pasiuni. O ofertă este rezervată celor care au deja experiență în IT, dar doresc să își îmbunătățească abilitățile, și tot cam în aceeași categorie sunt și cei care vor să migreze către un domeniu conex, în care au deja experiență profesională. Un capitol special deschide porțile companiilor propriu-zise, sau unei echipe de lucru din cadrul unei companii. Cursurile legate cel mai mult de educația tradițională sunt cele adresate elevilor, abordate din punctul de vedere al educației alternative, practice și, evident, prietenoase.

Ca exemple de cursuri, cel de Testare Manuală și Testare Automată durează șapte luni și jumătatea, iar data de început este 11 decembrie 2023. Un curs de Go (Golang) este de asemenea disponibil, un limbaj de programare special orientat către aplicațiile de înaltă performanță, dezvoltat inițial de Google, caracterizat printr-o sintaxă clară și concisă, cu capacitate ridicată de gestionare a memoriei și viteză reindicată de execuție.

Pentru orice curs ales se oferă un curs gratuit de limba engleză.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități