Oportunități de Training

Oferta de cursuri IT School penru iarna 2023-2024

Programele de pregătire IT school sunt menite celor care doresc să se recalfice sau să înceapă o carieră în IT. Cursuirle sunt online și live, în funcție de preferință. Studenții pot să urmărească gratuit materialele video care pregătesc terenul pentru specializarea aleasă. Toate sesiunele de curs sunt înregistratea, lucru care ajută pentru recapitulare. Locurile la aceste cursuri sunt limitate la maximum 16-20 de participanți, în funcție de program.

Cursul Intro în IT durează 7 ore și este menit celor aflați la început de drum în IT, iar subiectele alese suntr programare, Web Development și Testare Software, inclusive inițiere în Python. Acestea din urmă sunt reluate apoi în cursuri specializate, cărora li se alătură cursurile de Java, C++, testare manuală, Graphic Design și UI/UX Design.

Beneficiul acestor cursuri, care nu sunt gratuite, este recunoașterea din partea angajatorilor. IT School este acreditată de Ministerul Educației, iar certificările sunt recuoscute internațional. De exemplu, IT School pregătește pentru Certiport, Microsoft Office Specialist și Certificare Internațioală Adobe. Pe lângă acestea, IT School face parte din comunitatea centrelor de testare internațională Pearson VUE, care deschide calea către examene organizate de companii de renume precum Apple, AWS sau Cisco.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Documente

Cele mai noi oportunități