Oportunități de Training

Peisajul securității cibernetice

Peisajul securității cibernetice este cursul Universității Coventry privind riscurile, provocările și oportunitățile cu care se poate confrunta în domeniul securității cibernetice. Cursul este ideal pentru oricine, interesat să înțeleagă mai bine peisajul global al securității cibernetice. Acesta este, de asemenea, adecvat pentru organizații și angajați, deoarece oferă sfaturi practice cu privire la modul în care o organizație poate fi protejată împotriva atacurilor cibernetice. Acest curs online face parte din programul mai amplu „ Riscul la adresa securității digitale” [unul dintre elementele constitutive ale masteratului online în administrarea afacerilor (managementul securității cibernetice)].

Subiectele și obiectivele acestui curs

Scopul cursului este de a îmbunătăți cunoștințele cu privire la cele mai frecvente amenințări la adresa securității cibernetice, de a explora riscurile emergente în materie de securitate cibernetică și de a reduce la minimum tipurile de atacuri cibernetice și potențialele daune pe care acest lucru le-ar putea avea asupra organizațiilor și întreprinderilor. Printre subiectele abordate de elevi în cadrul acestui curs se numără:

  • Implicații actuale și emergente în materie de securitate pentru persoane și organizații
  • Rețele și securitate, pierderea perimetrului tradițional LAN și LAN
  • Consumul de tehnologie corporativă prin aplicații, tablete și telefoane inteligente
  • Amenințări la adresa clientului, securitatea serverului web, securitatea aplicațiilor web
  • Securitatea sistemului de operare
  • Concepte, probleme și aspecte legate de tehnologiile moderne

Finalizarea cursului durează 2 săptămâni și necesită un angajament de timp mediu de 3 de ore pe săptămână. Este disponibil în întregime online și este autostimulat, ceea ce înseamnă că poate fi luat la momentul, locul și dispozitivul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Rezultate ale învățării

După finalizarea cu succes a acestui curs, cursanții își vor îmbunătăți înțelegerea principalelor amenințări și principii în materie de securitate cibernetică într-un context organizațional. De asemenea, aceștia vor învăța cum să pună în aplicare strategii de securitate cibernetică și de rețea și să fie în măsură să discute evoluțiile recente și peisajul în schimbare al amenințărilor cibernetice. Participanții ar trebui, de asemenea, să fie în măsură să își aplice cunoștințele și să ofere exemple privind gestionarea și punerea în aplicare a securității cibernetice din diferite domenii de activitate, cum ar fi IT, securitatea, finanțele, contabilitatea, resursele umane și altele. În cele din urmă, cursanții vor putea, de asemenea, să enumere tehnici adecvate pentru a proteja organizația (și angajații) de atacurile cibernetice specifice.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Modul de program
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități