Oportunități de Training

Program EIT pentru inovatori și entrepreneuri – cursuri de master

Ecosistemul de companii EIT Digital include corporații europene, IMM-uri, start-up-uri, universități și centre de cercetare care oferă studenților, cercetătorilor, entrepreneurilor și investitorilor acces la o bază largă de forță de muncă, oportunități de finanțare și sustenabilitate pentru companii.

Cei cinci piloni EIT Digital sunt Digital Tech, Digital Cities, Digital Industry, Digital Wellbeing și Digital Finance, iar obiectivul principal al acestora este creare unei Europe puternic digitalizate prin care să poată fi apărate principiile europene ale includerii, echității și sustenabilității sociale și profesionale

Sesiunea de înscriere pentru cursurile de master EIT Digital din 2024 a fost deja deschisă și se va închide pe data de 8 Februarie.

EIT Digital Master school este un program de doi ani care oferă șansa de a studia în universități de înaltă clasă din două țări euripene. Programul este flexibil, ajutând studentul să își construiască portofoliul în funcție de preferințe și pasiuni.

În acest program sunt incluse cinsprezece universități de top din Europa aflate în 9 state membre UE. Colaborarea din partea industriei este asigurată de peste trei sute cincizeci de companii, iar rata de angajare a absolvenților este de peste 95%, dintre care 93% lucrează în domeniul ales la master.

Programele oferite sunt robotică și sisteme atonome, infrastructuri cloud și network, cybersecuritate și data science, precum și sisteme integrate, fintech și interacțiunea om-computer.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Mai mulți ani
Documente

Cele mai noi oportunități