Oportunități de Training

Programarea de la Python MOOC 2021

Python Programming MOOC 2021 este un curs introductiv gratuit, deschis tuturor, conceput de Departamentul de informatică din cadrul Universității din Helsinki. Cursul îi va ghida pe participanți către elementele de bază ale programării cu limba Python. Urmând acest MOOC, veți putea să scrieți și să executați primele dumneavoastră programe cu Python și să utilizați programarea pentru operațiuni aritmetice. De asemenea, veți fi echipat pentru a utiliza editorul Codului Studiului Visual, pentru a vă familiariza cu interpretul interactiv Python și cu multe alte caracteristici.

Structura MOOC

Cursul este împărțit în două părți: Introducere la cursul de programare și la cursul avansat de programare. După ce ați câștigat cel puțin 25 % din punctele de exercițiu din prima parte, veți putea descărca și a doua parte. Cursul va fi deschis până la sfârșitul anului 2021. Materialele vor fi puse la dispoziție săptămânal.

MOOC este deschis tuturor celor interesați să obțină elementele de bază ale Python. Aceasta poate fi luată doar pentru distracție și autoîmbunătățire sau poate face parte dintr-o diplomă universitară, dacă este cazul.

Aici puteți accesa și prelegerile din cadrul cursului.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

MOOC (Cursuri online deschise și în masă)
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități