Oportunități de Training

Programul de masterat în domeniul inovării și managementului în domeniul internetului obiectelor

Căutați un curs care să exploreze internetul obiectelor din punctul de vedere al industriei și să vă certifice ca expert după finalizare? Nu mai vedeți! Cursul de 2 ani „Internetul obiectelor: Inovare și gestionare” este programul de masterat, care formează viitorii experți în toate aspectele transformării digitale. Programul de masterat se desfășoară în Franța, condusă de École Polytechnique. Oferta este o educație multidisciplinară, care înzestrează studenții cu competențele necesare pentru a deveni agenți activi în lumea internetului obiectelor, care este în continuă creștere și expansiune.

În cadrul acestui curs, veți…

Programul de masterat se bazează pe șase domenii tematice care le permit studenților să își dezvolte expertiza în domeniul internetului obiectelor, explorând diferite subiecte și aspecte, cum ar fi:

  • Aparatură electronică: obiecte, captoare, senzori și altele
  • Comunicări: conectivitate, transmiterea datelor
  • Sisteme software: sisteme integrate, cloud și exploatarea datelor
  • Legislație și reglementare: proprietate intelectuală, drepturi individuale &Protecția datelor
  • Management &Economia: monetizarea datelor, modele de afaceri, inovare și antreprenoriat, strategie, gestionarea proiectelor
  • Societate &Sociologie: interacțiune comportamentală, schimbări sociale

„Internetul obiectelor: Programul de masterat „Inovare și management” abordează în mod eficace impactul digitalizării și ritmul rapid al acesteia, astfel încât studenții să fie pregătiți să se adapteze la nevoile în schimbare ale industriei și să rămână competitivi pe piața mondială. Programul este orientat și către întreprinderile mari și mici, cu scopul de a pregăti studenții să conducă revoluția tehnologică, indiferent de dimensiunea întreprinderii.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență
Durata

Mai mulți ani
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități