Oportunități de Training

Programul de transformare digitală

Obiectivul programului de transformare digitală al TIC Skillnet Ireland este de a sprijini recalificarea forței de muncă din Irlanda și, în același timp, de a pregăti angajații, factorii de decizie și directorii de întreprinderi și liderii de la nivel de conducere pentru transformarea digitală și de a naviga cu succes în peisajul acesteia. Constând în 3 ateliere, programul își propune să arate participanților cum să valorifice tehnologiile emergente în cadrul proceselor operaționale pentru a rămâne competitivi în economia digitală.

Context

O tehnologie specifică asupra căreia se axează programul este inteligența artificială sau IA, care învață prin principalele întrebări în fața transformării digitale și îi înzestrează cu competențele de care au nevoie pentru a-și impulsiona procesul în contextele lor de afaceri respective. Formarea constă în 3 ateliere și include, încă de la început, un instrument de evaluare a maturității digitale de 60 de secunde, care urmărește să evalueze cunoștințele și înțelegerea lor în materie de economie digitală la nivel organizațional. Pentru a trece la următoarele două ateliere, participanții trebuie să finalizeze atelierul 1, care are loc timp de mai multe ore pe parcursul a 3 de zile.

Atelierul 1: Înțelegerea IA pentru un avantaj competitiv

În cadrul primului atelier, participanții încearcă să testeze instrumentul de autoevaluare a maturității digitale și să își evalueze performanța în economia digitală în raport cu criteriul de referință al altor concurenți. Până la sfârșitul atelierului, aceștia vor înțelege mai bine cât de bine funcționează la nivel general. Pe parcursul a 3 de ore, cursanții vor înțelege, de asemenea, de ce IA este considerată un jucător în tehnologie și vor înțelege mai bine impactul IA asupra mediului de afaceri. Atelierul prezintă numeroase studii de caz care se axează pe demystificarea tehnologiei și oferă liderilor din mediul de afaceri o înțelegere a IA și a legăturii acesteia cu competitivitatea întreprinderilor.

Atelierul 2 – Crearea unei IA și înțelegerea adecvării strategice

Atelierul 2 are loc în cursul unei jumătăți de zi (aproximativ 6 de ore), în cadrul căruia participanții sunt introduși în modelele de învățare automată și modul de construire a acestora de la zero, fără a avea neapărat cunoștințe tehnice. Fiecare echipă împărtășește modelele cu altele pentru a ilustra importanța datelor și diferitele moduri în care IA poate influența gândirea strategică și poate transforma procesele de planificare a afacerilor. În cele din urmă, participanții pot, de asemenea, să compare IA cu alte tehnologii emergente prin exemple și cazuri de utilizare pentru a înțelege mai bine combinația dintre diferite domenii și modul în care pot colabora pentru a aduce inovații între industrii.

Atelierul 3 – Modalități de elaborare a unei strategii care să valorifice IA

În cursul celui de al treilea și ultim atelier, programul integrează mai în profunzime cadrele IA implementate în planificarea strategică, precum și utilizarea instrumentelor bazate pe date, care pot ajuta participanții la planificare. Până la sfârșitul atelierului de 6 de ore, cursanții vor fi în măsură să discute aspecte și provocări în domeniul transformării digitale și să întocmească o listă a etapelor următoare pentru propria lor întreprindere sau organizație.

Mai multe informații

Programul de transformare digitală este deschis întreprinderilor private și comerciale semistatale, care vor fi contactate pentru a face dovada eligibilității lor. Pentru a participa la program, organizațiile pot completa un formular online. 

Atelierul 1 privind IA pentru un avantaj competitiv va avea loc la 2 iulie 2021.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program scurt de învățare
Mediu de lucru

Cu prezență față în față
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități