Oportunități de Training

Proiectarea funcțională a programului în Scala

Acest curs vizează programatorii aflați în primele stadii de dezvoltare (începând cu 1 an de experiență în ceea ce privește programarea și dezvoltarea) și se axează pe conceperea unor aplicații Scala mai mari.

Ce este Scala și structura cursului

Scala, un limbaj de programare utilizat pentru programarea funcțională, devine din ce în ce mai populară în rândul profesioniștilor din sectorul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC). Pentru a urma acest curs, participanții ar trebui să aibă cel puțin 1 an de experiență și, în mod ideal, ar trebui să stăpânească limbile de programare Java sau C #. Cu toate acestea, cursul observă, de asemenea, că experiența cu alte limbi de programare – JavaScript, Python sau C/C + + – ar putea, de asemenea, ajuta cursanții să se descopere mai în profunzime temele acoperite de curs.

Cursanții își vor îmbunătăți înțelegerea stilului de programare funcțională în conceperea aplicațiilor Scala și vor descoperi noi concepte de programare funcțională importante (evaluare lazoasă, structura bibliotecii prin monade etc.). În plus, participanții vor avea, de asemenea, ocazia de a se concentra asupra unor exemple mai specializate, cum ar fi explorarea spațială sau testarea circuitelor de producție și hardware. În cele din urmă, cursul urmărește, de asemenea, să ofere cursanților o înțelegere a celor mai bune practici în ceea ce privește aplicațiile și codul Scala.

Acest curs urmează Principiile de programare funcțională din Scala.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități