Oportunități de Training

Proiectarea și dezvoltarea web

Cursul Design Web și Web Development a fost conceput și pus în aplicare în numele Organizației pentru tehnologii deschise – EELLAK (Εand ΛΑK în limba greacă) ca parte a codului proiectului + Create. Scopul cursului este de a preda participanților competențe de programare și de programare și de a oferi cunoștințe fundamentale pentru perfecționarea în continuare a competențelor în sectorul dezvoltării web.

Elevii învață cum să aplice instrumentele web și să își îmbunătățească cunoștințele privind limbile de programare, cum ar fi HTML și CSS, prin crearea în comun de site-uri web. De asemenea, aceștia află mai multe despre cadrele JavaScript și bibliotecile existente, care permit programelor și dezvoltatorilor de software să creeze aplicații și instrumente. Cursanților li se oferă o imagine de ansamblu asupra proiectării navigației pe internet și înțeleg importanța furnizării unui sprijin adecvat pentru navigare care să însoțească orice site web. Ca proiect final, elevii trebuie să își construiască propriul site WordPress în modul cel mai creativ posibil, utilizând instrumente inovatoare pentru a crea conținut web dinamic.

Materialele cursului sunt disponibile gratuit online, împreună cu exerciții practice și chestionare pentru autoevaluare. Cursul de proiectare și dezvoltare web este adecvat, de asemenea, pentru studiul automotivat, deoarece poate fi urmat într-un singur ritm.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă intensiv
Durata

Sub 4 săptămâni
Training Gratuit

1

Da
Certificat Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități