Oportunități de Training

Proiectul Talenttravel: Catalogul stagiilor și înregistrărilor

Proiectul Talenttrip urmărește să elimine lacunele în materie de competențe din sectorul de producție și să contribuie la crearea unor soluții orientate către utilizator, ușor de utilizat și ecologice.

Cofinanțat prin programul Erasmus + al UE, proiectul a lansat o Platformă pentru EFP (educație și formare profesională) privind internetul obiectelor (IoT) pentru a sprijini colaborarea în întregul ecosistem al excelenței EFP în domeniu. Datorită acestei platforme, consorțiul proiectului – condus de centrul Šolski Nova Gorica – speră să inoveze și să îmbunătățească capacitatea de reacție a furnizorilor de EFP la nevoile industriei 4.0.

Cursurile de formare din cadrul catalogului vizează înzestrarea participanților cu competențele de care au nevoie pentru a se dezvolta în continuare în domeniul internetului obiectelor prin abordări pedagogice inovatoare. Participanții vor găsi zeci de cursuri online gratuite care le vor permite să dobândească cu ușurință competențe relevante în domeniul producției de IoT, cum ar fi deciziile bazate pe date cu inteligența artificială (IA), realitatea virtuală/augmentată (VR/AR) și gamificarea în producția inteligentă sau securitatea cibernetică.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Mediu de lucru

Online
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 3 luni
Training Gratuit

1

Da
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități