Oportunități de Training

Resursele Microsoft Learn și 2024 Imagine Cup

Mulți dintre cei ce vor să deprindă abilități ITC sunt deja familiarizați cu ofertele de curs Microsoft. Pentru studenți, un loc special este ocupat de Student Hub, o platformă de cursuri și tutoriale pentru cei ce vor să se lanseze în antreprenoriat. Deja deloc nou, sistemul AI devine o necesitate pentru orice sistem informatic funcțional, dar mai ales pentru cele care folosesc unei afaceri pe cale să fie pornită sau în desfășurare. Pentru acesta, Microsoft oferă elemente introductive de AI, dar și noi progrese, totul în cadrul programului Azure for Students.

Azure este folositor pentru construirea aplicațiilor, mai ales prin Visual Studio. Aplicațiile vor putea funcționa în condiții optime odată deschise interfețe capabile să exploreze spații nu demult restricționate din cauza limitărilor lingvistice. Noile API și Azure AI Services rezolvă elegant această problemă.

O a treia facilitate oferită de Azure este folosirea unor mari cantități de date, lucru care folosește la modele machine learning și este absolut necesar unor tehnologii open source.

Ca un beneficiu suplimentar, o competiție cu premii de 100.000 USD poate fi câștigat în cadrul competiției internaționale Imagine Cup. Acest concurs este dedicat exclusiv antreprenorilor care propun idei vizionare legate de felul în care poate fi folosită AI în practică. Înscrierile se pot face până la 24 ianuarie 2024.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Program educațional
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 săptămână
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități