Oportunități de Training

SALTO-YOUTH – resurse pentru organizații naționale ce colaborează cu Comisia Europeană

SALTO YOUTH este un acronim pentru Support, Advanced Learning and Training Opportunities for Youth. Cu alte cuvinte, obiectivul acestei organizații este se a contribui la educarea tineretului din UE. Pentru aceasta, SALTO YOUTH colaborează cu Erasmus+ Youth și programele European Solidarity Corps.

Concret, SALTO-YOUTH este format din șapte centre aflate în Belgia, Estonia, Germania, Polonia, Franța, Slovenia și Austia. Toate aceste centre urmăresc îndeaproape Strategia de Training a Comisiei Europene și pregătește viitorii angajați și tineri lideri prin activități educaționale și de punere în contact a tinerilor cu organizațiile educaționale și Agențiile Naționale ce activează în cadrul Comisiei Europene.

Aceste centre furnizează cursuri și workshopuri SALTO, European Solidarity Corps Resource Centre, Erasmus+, ca și cele furnizate de Agențiile Naționale sau de ONG-urile din domeniu.

Pentru aceste cursuri s-a publicat un European Training Calendar, care vine împreună cu un set de documente ce pot ajuta studenții să aplice și să urmărească aceste cursuri, Toolbox for Training.

De asemenea, cei ce vor să înceapă sau să perfecționeze un proiect educațional european au la dispoziție Olas Partner Finder, prin care se pot găsi parteneri pentru proiecte Erasmus+, iar în ceea ce privește baza de traineri, ea este formată de mai mult de 500 de instructori cu care se poate intra în legătură prin Trainers Online for Youth.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Serviciu de învățare
Tip training

Cu frecvență redusă lejer
Durata

Sub 1 an
Topic
Grup Țintă
Limbă
Documente

Cele mai noi oportunități