Oportunități de Training

Şcoala de IT Wantsome din Iaşi oferă cursuri de IT și lecții demonstrative gratuite

Wantsome, Academia Prietenoasă de IT, oferă o serie de cursuri și sesiuni demonstrative gratuite pentru a ajuta oamenii să-și dezvolte abilitățile și cariera în domeniul IT. Această inițiativă se adresează atât celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul tehnologiei, cât și specialiștilor IT care doresc să-și extindă cunoștințele și să-și consolideze abilitățile.

Aceste cursuri și sesiuni demonstrative acoperă o gamă variată de subiecte, printre care se numără programarea în diferite limbaje precum Python, Go, .NET, Java, testarea manuală și automată, ingineria sistemelor și DevOps, rețele și infrastructură, analiza de afaceri, management de proiect, baze de date și Excel. Cursurile și sesiunile sunt structurate astfel încât participanții să poată experimenta direct conținutul programului, să primească îndrumare din partea experților din industrie și să poată adresa întrebări.

Un aspect important al acestor evenimente „Hands-on IT” este faptul că acestea au loc online, în serile de după-amiază, ceea ce face accesul la aceste resurse educaționale mai convenabil pentru cei care lucrează sau au alte angajamente în timpul zilei. Acest program extins de formare și sesiuni demonstrative ajută la reducerea barierei de intrare în domeniul IT și la oferirea de cunoștințe practice pentru toți cei interesați.

De asemenea, Wantsome oferă și un program special de finanțare de 100% pentru specialiștii IT, care sunt angajați în companii private din România și îndeplinesc anumite criterii specifice. Această inițiativă le permite specialiștilor IT să participe la cursuri pentru a-și dezvolta competențele fără costuri financiare semnificative. Acest program acoperă domenii importante precum baze de date, testare automată și programare în limbajul Go (Golang).

Wantsome, Academia Prietenoasă de IT, a devenit un jucător important în domeniul educației în IT din România. Cu o cifră de afaceri semnificativă, ea și-a extins prezența în țară și a devenit un partener de încredere pentru cei care doresc să-și dezvolte cariera în domeniul tehnologiei. Cu toate acestea, contextul privind impozitarea veniturilor din IT în România a generat discuții în industrie, și anume dacă impozitele cresc semnificativ pentru specialiștii IT, aceștia ar putea fi tentați să caute oportunități în alte țări, ceea ce ar putea avea un impact asupra industriei IT din România. Astfel, Wantsome a subliniat importanța dialogului și colaborării între autorități, mediul de afaceri și specialiștii IT pentru a găsi soluții care să țină cont atât de nevoile bugetului de stat, cât și de competitivitatea economică a țării.

Distribuie
Informații Oportunități Training
Tipologie

Curs
Mediu de lucru

Bazată pe muncă
Tip training

Cu frecvență
Durata

Sub 3 luni
Documente

Cele mai noi oportunități